Wat kijken we toch uit naar dat wijntje op het terras. Zeker nu het zonnetje steeds meer terrein wint. We moeten nog even geduld hebben, maar dat geeft ons nog wel wat tijd om er straks stralend uit te zien.
Nieuwe kleren, nieuw haar met een frisse haarkleur.
Alvast even met je neus in het voorjaarszonnetje om voor te bruinen. Je voelt de somberte van de winter verdwijnen als sneeuw voor de zon en degelijkheid maakt plaats voor uitbundige zorgeloosheid.

En wat is er dan mooier dan de frisse aanblik van zomers haar. Lichtere strepen  in het haar die het gezicht framen en doet spreken en het haar laat oplichten of dat de zon erdoorheen speelt.

Dit seizoen zien we verschillende blond nuances

Dit seizoen zien we mooie warm blonde nuances en subtiele balayages en handkleuringen. Icy blond maakt plaats voor Baby blond door het toepassen van warme tonen.  Door te spelen met pure pigmenten, geven wij je haar net dat kleine beetje extra. Wij worden hier zo enthousiast van.

Geef je krullen een extra blonde twist 

De klassieke blonde highlights of Pintura, een blonde handkleuring aan de bovenkant van  je krullen, doen het altijd goed als je van jezelf al een bos mooie bruine krullen hebt.

Wij gaan altijd voor haarkwaliteit 

In onze salon vinden wij de  kwaliteit van jouw haar erg belangrijk. We werken daarom altijd alleen met de beste producten en dat verklaart waarom wij al jaren partner zijn van GOLDWELL. Zij zijn de beste leverancier op kleurgebied.

Hun blondeerpoeders, zijn vergelijkbaar met de Mercedes. Ze bieden de beste haarconditie na een blondeerservice voor ultra glanzend, zacht en glad haar.

De verschillende high performance lighters die wij gebruiken, zorgen voor de beste verzorging tijdens en na je kleurbehandeling. Wij kunnen speciaal voor jouw haar een op maat gemaakte blondeeroplossing samen stellen, zonder dat je haarkwaliteit achteruit gaat.

Omdat we er zeker van zijn dat jouw haar in goede handen is, durven en kunnen wij net even iets verder te gaan tijdens het oplichten van je haar, zelfs  als jouw haar nog nooit een kleurbehandeling heeft gehad.

Ook jij kan er stralend bijlopen

Dus waar wacht je nog op? Boek snel je kleurafspraak. Het liefst telefonisch, zo kunnen wij je wensen met je overleggen en voldoende tijd voor de behandeling inplannen.

 

Maak direct een afspraak