Wat neem jij mee op vakantie? Paspoort, geld, zwembroek, zonnebrand…

Allemaal zaken die bovenaan de “Niet Vergeten”- lijst staan. Nu nog even snel langs Haarmode Dofferhoff voor een stralende nieuwe haarkleur en een knipbehandeling en dan heerlijk ont-stressen op je verre zonnige vakantiebestemming.

Voorkom schade aan het haar van buitenaf

Uit een gezonde hoofdhuid groeien gezonde glanzende haren. Tijdens een vakantie komen je haar en hoofdhuid continue bloot te staan aan invloeden van buitenaf. Denk daarbij aan UV straling van de zon, zout zeewater, chloor. Je haar droogt enorm uit en verliest zijn glans en je mooie nieuwe haarkleur waar je net veel geld voor hebt uitgegeven in de salon. Je bent geneigd om steeds meer conditioner in je haar te gebruiken en hebt het voornemen om na je vakantie bij je kapper langs te gaan met de klacht dat je nieuwe haarkleur zienderogen vervaagt.

Onze ervaring is ‘Voorkomen is beter dan genezen…”

Met deze tips hoopt Haarmode Dofferhoff, je KÉRASTASE advieskapper, je ervan te kunnen overtuigen dat voorkomen beter is dan genezen. Verzorging en bescherming zijn het allerbelangrijkste voor je haar en hoofdhuid. Hoe kun je nu je beste je hoofdhuid en haar beschermen in het water? Daar biedt KÉRASTASE de oplossing voor met Soleil.

Hoe kun je schade aan je haar zoveel mogelijk beperken?

Door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken kun je de schade aan je haar beperken. Het is zelf vaak lastig te bepalen wat voor jouw haar de geschikte producten zijn. KÉRASTASE is vooruitstrevend en bepalend wat betreft technologie op het gebied van haarverzorging. Het Team van Haarmode Dofferhoff spreekt uit ervaring dat KÉRASTASE doet wat het beloofd en daarom zeker in de zon en het water je blind op deze producten kunt vertrouwen. Ze beschermen tegen schadelijke UV en andere invloeden van buitenaf. Zo is er de KÉRASTASE Soleil Aqua Seal, dit is een vloeibare crème die het haar verzegeld, waterafstotend werkt, deze crème biedt de hoogste beschermingsgraad tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf.

Milde verzorging ter behoudt van een optimale kleur

Gekleurd haar, is kwetsbaar haar. Daarom is een milde verzorging van belang. Zeker na het nemen van een bad in de zee of het zwembad. Probeer altijd direct je haar af te spoelen onder een stranddouche. Door het zoete water worden alle resten van zout en chloor uit het haar verwijderd. Zoutkristallen die in het haar aanwezig blijven en worden verwarmd door de zon, onttrekken het vocht en zorgen voor uitdroging van het haar. Van Chloor weten we allemaal dat het een blekende werking heeft en daardoor je haarkleur zal doen vervagen en verbleken. Gebruik ter verzorging daarom altijd een milde shampoo. De KÉRASTASE bain après Soleil, shampoo voor na het zonnen, verwijderd op een milde manier alle zout en chloorresten uit het haar en hersteld direct de haarvezel. Een beschadigde haarvezel zal gemakkelijker kleur loslaten. Na het reinigen, is de verzorging van het haar het belangrijkste. Voor de dagelijkse verzorging is er de KÉRASTASE Soleil Lait Richesse, een rijke herstellende conditioner. Na een aantal dagen in de volle zon, adviseert onze in-salon KÉRASTASE Ambassadeur, Marion Laterveer ; “Kérastase Masque UV Défense Active, het is een intensieve verzorging met een rijke voeding voor gekleurd en verzwakt haar. Het masker hydrateert het haar en behoud de kleur van je gekleurde haar. Het haar wordt in diepte versterkt en aangevuld. Het masker is makkelijk in gebruik en hoeft niet erg lang in te trekken. Spoel het na de inwerktijd wel even goed uit!”

Gezond haar begint met een goed advies

Haarmode Dofferhoff geeft je graag nog een laatste advies. Kom langs in de salon voor een professioneel haaradvies. Zo kunnen wij je haar het beste beoordelen. En je uitgebreid advies geven over de werking en het gebruik van de juiste producten.