Bij Dofferhoff Kappers krijg je een professioneel advies op maat

Wat je niet wilt

Je hebt een afspraak bij de tandarts.
Je ligt in de stoel en het enige wat er aan je gevraagd wordt, of “je jouw mond open wil doen”.
Daar lig je kwetsbaar te wezen. Je ziet glimmende tangen en sissende slangen aan je voorbij flitsen. Opeens voel je een stekende pijn en proef je een vies goedje in je mond.
Er word je een bekertje water in je handen gedrukt om te spoelen, een kaartje met een nieuwe afspraak, de deur gaat open en je staat ineens buiten.
Je schrikt je een ongeluk want je komt erachter dat er net een gezonde tand is getrokken.
Wat een nachtmerrie!
Gelukkig zal je dit bij een goede tandarts niet gebeuren. Vooraf zal hij eerst goed onderzoeken wat het probleem is en aan de hand van zijn bevindingen in overleg met jou een behandelplan maken.

Stel je nu eens voor:

Hoe voel jij je wanneer je met je droomkapsel in je hoofd naar de kapper gaat en hij zonder te vragen flink de schaar in je haar zet?

Eigenlijk had je het bij binnenkomst al kunnen weten.
Je werd niet hartelijk ontvangen en je bent zelf op zoek gegaan naar de kapstok.
Dan komt de kapper die aan je vraagt “wassen”? Waarmee bedoelt wordt of je je haar gewassen wilt hebben.
Dan wordt er nog wel gevraagd hoe kort het haar mag en of het goed zat de vorige keer.
Nadat je hebt aangegeven hoeveel er van je haar af mag en je hebt laten weten dat het ok heeft gezeten, gaat de schaar in je haar.
Je bekijkt het eindresultaat in de spiegel. Je schrikt ervan, want dit is niet het kapsel wat je van te voren had bedacht. Dit gebeurt echter wel regelmatiger dan je denkt.

Wat je wel wilt

Aandacht, een luisterend oor en je droomkapsel! Maar aandacht kost tijd. En ook een goed advies kost tijd. Bij de kapper waar je voor een tientje je haar kan laten knippen zul je die aandacht niet of nauwelijks krijgen. Dat kan ook niet anders want voor dat tientje moet de klant zo snel mogelijk, het liefst binnen 10 minuten weer op straat staan. En dat geeft natuurlijk niets als je daarvoor kiest.
In deze salons is geen tijd voor extra aandacht.

Professionele kapsalons onderscheiden zich door middel van specialisatie. De kapper die deze specialisatie uitvoert, weet waar hij het over heeft. Het is zijn “vakgebied “. Hij moet zich regelmatig laten bijscholen en werkt volgens de laatste trends en technieken. Hij zal de tijd voor jou en je haarprobleem nemen. Hij zal je voorzien van een professioneel advies op maat.

Een goed advies is van groot belang

Als geld er niet toe doet en je hebt alle tijd van de wereld, van welk kapsel droom jij dan?
Je loopt al tijden met een haarprobleem en je denkt dat je de juiste verzorgingsproducten gebruikt, maar het probleem gaat maar niet weg. Ben je met deze vragen wel eens met jouw kapper in gesprek geweest?

Een goed advies is van groot belang om het kapsel te vinden dat bij jou past. Het is bijvoorbeeld niet heel erg handig om extensions te hebben als je veel sport. En niet elke haarkleur past bij jouw huidskleur. Een kapsel moet goed afgestemd worden op de vorm van je gezicht. Een goed kapsel hoort jouw persoonlijkheid en schoonheid te benadrukken.

Professioneel adviesgesprek

Dofferhoff Kappers neemt tijdens een professioneel adviesgesprek de tijd om erachter te komen met wie zij te maken heeft. Het adviesgesprek zal tussen de 15 á 20 minuten duren. Aan de hand van veel vragen zal zij erachter proberen te komen wat de wensen en de problemen zijn. Er zal dan samen met jou een plan worden gemaakt om eindelijk je droomkapsel te verwezenlijken. Of in ieder geval dicht in de buurt te komen.

Boek je afspraak

Dofferhoff Kappers voorziet je graag van een professioneel adviesgesprek. Ook als je helemaal niet van plan bent om je haar bij ons te laten knippen, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor jouw haar, maak gerust een afspraak en kom langs. Daar maken wij geen probleem van. Wij zijn allang blij dat wij je met een goed advies op weg kunnen helpen naar je droomkapsel!