Dofferhoff Kappers is een professionele kapper met aandacht voor jou

Haarmode Dofferhoff is een dames en heren kapsalon in Oegstgeest, en al ruim 40 jaar en bijna 4 generaties lang een begrip in de Leidse regio. Het kappersvak is er met de paplepel ingegoten, en dat is ook de reden dat wij onze klanten en hun haarproblemen echt begrijpen. Er is geen haarprobleem dat wij nog niet hebben behandeld. En als dat wel zo zou zijn, dan draaien wij onze hand daar niet voor om en gaan wij samen met de klant op zoek naar de beste oplossing. Haarmode Dofferhoff denkt in oplossingen en educatie is bij ons de sleutel. Wij vinden dat je de beste kwaliteit alleen kan bieden als de kennis in orde is, en daarom blijven wij trainen.

Vertrouw op de specialist

Het haar is een kostbaar bezit. Goede kappers zijn van mening dat je daar met de grootste zorg mee om moet gaan. Al onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen. Met grote regelmaat volgen zij de beste vaktechnische trainingen bij onze partners en zo blijven zij op de hoogte van de laatste knip-en kleurtechnieken, haar- en hoofdhuidproblemen en haartrends. Bij ons in de salon vind je diverse specialisaties. Al onze medewerkers zijn kleurspecialisten opgeleid door Goldwell en wij behoren tot 1 van de beste (Curlsys) krullensalons van Nederland.

Aandacht voor jou als klant

In de handen van je kapper kun je je best kwetsbaar voelen. Daarom vinden wij aandacht voor jou als klant enorm belangrijk. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen we je bij naam, weten we hoe jij je koffie het liefste drinkt en kom je op de eerste plaats. Alles wat wij in onze salon doen is ontstaan uit de vraag van onze klant. Wij gaan best ver in onze aandacht en proberen je het gevoel van thuiskomen te geven, het schept een band en vertrouwen. Vertrouwen gebruiken wij om samen met jou tot een persoonlijk advies op maat te komen, daarmee benadrukken wij jouw natuurlijke schoonheid en zorgen ervoor dat jouw kapsel naadloos aansluit op je dagelijks leven.

Garantie op goed resultaat

Garantie tot aan de deur? Het zal je toch gebeuren. Maar niet bij ons. Knippen blijft handwerk. Al werken wij met de beste vakmensen, het kan wel eens voorkomen dat jouw haar een keer niet zo zit zoals je had gehoopt. Kom dan direct terug, wij lossen het kosteloos voor je op. Dat is de service van Haarmode Dofferhoff