Wij werken alleen samen met de beste partners

 

Samen met Goldwell delen wij de passie voor mooie haarkleuren. Goldwell is wereldleider op kleurgebied. Het is niet voor niets dat wij al jaren partner zijn. De kleuringen van Goldwell leiden tot uitstekende klanttevredenheid en overtuigend salonsucces.

 

Kérastase is een high end haarverzorgingsmerk uit Frankrijk. Kérastase staat voor mooi en luxe. Omdat niet alle haren hetzelfde zijn, is er een apart gamma voor iedere haar soort

 

Sebastian Professional staat bekend om zijn hoogwaardige styling en haarverzorgingsproducten en richt zich hierbij vooral op de creatieve doelgroep die net even verder durven te gaan. Zij breken hiermee de grenzen van het normale.

 

 Olaplex is hét gepatenteerde merk dat haar blijvend hersteld.

Controlled Chaos is speciaal ontwikkeld voor krullen. Ale krullen zijn uniek. Met Controlled Chaos hoef jij je niet meer druk te maken over pluizige of beschadigde krullen. Get the Best Curls Ever!

Mediceuticals® ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die geschikt zijn bij haaruitval, dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen. Mediceuticals® wordt aanbevolen door dermatologen.

REF Stockholm Sweden is een wereldwijd gerenommeerd Zweeds haarverzorgingsmerk dat natuurlijke haarproducten maakt voor professionals. De kern van REF is een echte passie voor creativiteit, innovatie en hoogwaardige natuurlijke producten die echt een verschil maken. REF is 100% vegan.

Hairloxx Professional is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die graag luxe en natuurlijke h airextensions wil. Intacte haarschubben, onschadelijke aanhechtingen, volle hairextensions en volledige lengtes maken Hairloxx professional tot mooie en hoogkwalitatieve hairextensions.

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van Brian McLean en de Mercedes onder de krullenkniptechnieken. Het systeem bestaat uit speciale kniptechnieken. De CURLSYS® krullenknipmethode biedt variaties voor alle soorten krullen.

Deze manier van knippen van gekruld haar, geeft lucht, definitie en volume aan gekruld haar, zonder dat er veel van de krul af hoeft of dat er ongelijke lagen in het haar ontstaan.

 

Met diverse beauty awards wordt de luxe tanningcollectie van MARC INBANE dagelijks gebruikt en aanbevolen door diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists en dermatologen. De producten van MARC INBANE zijn 100% vegan.

De liefde voor statement oorbellen is bij Paulie Pocket uitgegroeid tot een handgemaakte luxe collectie vol diversiteit en een hit onder BN-ers en influencers. De ontworpen designs worden door 150 dames, in het atelier in Zuid-amerika met de hand vervaardigd. Deze dames krijgen geen kans in de maatschappij maar wel bij Paulie Pocket. Zij kunnen nu een eigen inkomen genereren. Wij worden daar blij van. En dragen daarom graag een steentje bij.