Krullen knippen is een vak apart dat wij beheersen

Uit ruim 10 jaar ervaring als krullenkapper, weet Dofferhoff Kappers als geen ander dat het knippen van gekruld haar een vak apart is.
Na jaren van intensieve training beheersen wij meerdere krullenkniptechnieken en behalen wij ongelofelijke resultaten in bijna ieder gekruld haar.
Omdat het knippen van gekruld haar met veel zorg moet worden uitgevoerd en het een kostbare specialisatie is, zal je het niet zomaar in iedere salon tegenkomen.

Curlsys knipmethode  Lost problemen op

Dofferhoff Kappers is een Curlsys Master Salon. Curlsys is een gepatenteerde knipmethode ontwikkeld door Brian McLean, voor het knippen van gekruld haar. Met Curlsys lossen wij problemen met krullend haar op. Hoe wij dit doen?

Zelfs jouw krul krijgt weer een nieuw leven

Het haar zal droog worden beoordeeld op de problemen. Daarna wordt het haar op een speciale wijze, bundel voor bundel geknipt. Er ontstaat ruimte voor de krul om in zijn natuurlijke tekening te vallen, zonder dat er veel van de lengte van het haar af hoeft. Zelfs weerbarstig haar krijgen wij weer onder controle en oude krullen wordt weer nieuw leven ingeblazen. De totale behandeling neemt ongeveer een uur in beslag.

Jouw Krullen, Onze Zorg

Het hebben en onderhouden van gekruld haar is een lifestyle waarbij wij je graag coachen en adviseren hoe je het beste je krullen kunt verzorgen en behandelen. Zodat ook jij altijd de Mooiste Krullen hebt!

Laatste nieuws & trends

De Curly Girl methode

De Curly Girl methode

Als je krullen hebt, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de Curly Girl methode of afgekort de CG methode. Deze methode sluit het gebruik van verschillende chemische ingrediënten uit. Geen siliconen, geen parabenen, geen sls/sles en  geen minerale oliën en...

Lees meer
Co-washing: wat wel en niet te doen?

Co-washing: wat wel en niet te doen?

Krullen zijn van nature droger omdat de natuurlijke oliën vanuit de hoofdhuid niet goed de punt van de krul kunnen bereiken. Je hebt vast al gemerkt dat jouw gekrulde haar meer verzorging nodig. Misschien heb jij er wel eens over nagedacht om het reinigen met shampoo...

Lees meer
Vind de juiste balans voor jouw krullen

Vind de juiste balans voor jouw krullen

Waar hebben jouw krullen behoefte aan, en hoe zoek je dat uit? Je krullen voelen droog en breken snel af. Het is duidelijk dat jouw krullen voeding tekort komen, maar waar hebben ze behoefte aan en hoe zoek je dat uit. Heb je droge krullen? Dan hebben ze behoefte aan...

Lees meer