Krullen knippen is een vak apart dat wij beheersen

Uit ruim 10 jaar ervaring als krullenkapper, weet Dofferhoff Kappers als geen ander dat het knippen van gekruld haar een vak apart is.
Na jaren van intensieve training beheersen wij meerdere krullenkniptechnieken en behalen wij ongelofelijke resultaten in bijna ieder gekruld haar.
Omdat het knippen van gekruld haar met veel zorg moet worden uitgevoerd en het een kostbare specialisatie is, zal je het niet zomaar in iedere salon tegenkomen.

Curlsys knipmethode  Lost problemen op

Dofferhoff Kappers is een Curlsys Master Salon. Curlsys is een gepatenteerde knipmethode ontwikkeld door Brian McLean, voor het knippen van gekruld haar. Met Curlsys lossen wij problemen met krullend haar op. Hoe wij dit doen?

Zelfs jouw krul krijgt weer een nieuw leven

Het haar zal droog worden beoordeeld op de problemen. Daarna wordt het haar op een speciale wijze, bundel voor bundel geknipt. Er ontstaat ruimte voor de krul om in zijn natuurlijke tekening te vallen, zonder dat er veel van de lengte van het haar af hoeft. Zelfs weerbarstig haar krijgen wij weer onder controle en oude krullen wordt weer nieuw leven ingeblazen. De totale behandeling neemt ongeveer een uur in beslag.

Jouw Krullen, Onze Zorg

Het hebben en onderhouden van gekruld haar is een lifestyle waarbij wij je graag coachen en adviseren hoe je het beste je krullen kunt verzorgen en behandelen. Zodat ook jij altijd de Mooiste Krullen hebt!

Laatste nieuws & trends

Slapen met krullen? Doe de Ananas

Slapen met krullen? Doe de Ananas

Wat is de “Ananas Methode”? Wees maar niet bang, we gaan je hier niet vertellen dat je voor het slapen gaan, ananas in je haar moet smeren. Alhoewel de ananas wel boordevol vitamines en anti -oxidant zit, die de haargroei bevorderen en je krullen gezond houden.  De...

Lees meer
Pre Poo 

Pre Poo 

Wat is pre-pooing? Toen wij deze benaming voor het eerst hoorde, legde we in eerste instantie gelijk de link met een toiletbezoek. Niets is minder waar. Pre-poo heeft niets te maken met een toiletbezoek, maar heeft alles te maken met het verzorgen van jouw droge...

Lees meer
De Curly Girl methode

De Curly Girl methode

Als je krullen hebt, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de Curly Girl methode of afgekort de CG methode. Deze methode sluit het gebruik van verschillende chemische ingrediënten uit. Geen siliconen, geen parabenen, geen sls/sles en  geen minerale oliën en...

Lees meer