Roos

Je kent vast wel zo een moment dat je een belangrijke afspraak hebt, en als je in de spiegel kijkt, zie je witte vlokken neerdwarrelen op je mooie zwarte blazer. Roos! Daar zat je nou net niet op te wachten.

Vet haar

Wordt jouw haar al vet als je ernaar kijkt? Je hoofdhuid is uit balans

Overmatig haaruitval of dunner wordend haar

Het kan verschillende oorzaken hebben. Een stukje erfelijkheid, of hormonale schommelingen, stress, een ongezond levenspatroon. Soms is langdurig medicijngebruik de boosdoener. Maar ook een verstoord immuunsysteem kan voor vervelende problemen zorgen.

Woman with hair problem

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid. En laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn.

De kapper krijgt de hele dag te maken met haar en hoofdhuid problemen. Als je geen probleem zou hebben, zou je niet naar de kapper gaan toch. Denk maar aan zoiets simpels als te lang haar. Waarschijnlijk sta je hier nooit zo direct bij stil.

Door een slecht kapsel of hoofdhuid problemen kan jij je erg onzeker gaan voelen. Misschien durf jij hierdoor niet meer naar de kapper of sla je dat feestje of uitje liever over, omdat je bang bent dat mensen er iets van vinden.

Herken jij jezelf hierin? Schaam je vooral niet en kom langs. Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Over Mediceuticals®

Wij zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers om mee samen te werken, dit ontstaat vanuit de vraag van onze klant.

Wij werken samen met het merk Mediceuticals®.

Mediceuticals® Laboratories ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden en de werking keer op keer is bewezen. De productontwikkeling en productie bestaat in de Verenigde Staten al sinds 1964.

In 2010 kwamen zij in Europa op de markt. Mediceuticals levert producten alleen aan daarvoor speciaal geselecteerde en gecertificeerde salons.

De unieke dermatologische producten brengen en houden het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie.*

De Unieke eigenschappen van Mediceuticals®

  •   Specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen
  • Onderscheidend op het gebied van haar- en hoofdhuidproblematiek
  • pH gebalanceerde producten die zijn afgestemd op de zuurgraad van de huid.
  • Ingrediënten specifiek geselecteerd voor een optimale conditie van de hoofdhuid, het haar en de haarzakjes.
  • Zonder agressieve reinigingsmiddelen die het haar of de hoofdhuid kunnen verstoren. De unieke formules reinigen verstopte haarzakjes zorgvuldig en grondig, waardoor een gezonde haargroei wordt bevorderd
  • Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid.

De producten van Mediceuticals® zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Waaronder ook het behandelen van psoriasis, alopecia en het aanpakken van haaruitval bij chemo. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research.

In de praktijk zijn wij overtuigd van de werking van Mediceuticals®. Wij hebben al veel klanten succesvol mogen behandelen.

Bezoek je kapper voor de juiste diagnose met behandelplan.

Tegenwoordig worden veel aankopen via internet gedaan. Daar is op zich niets mis mee, mits je vooraf zeker weet welke producten bij jouw probleem passen. Schaf je namelijk producten aan waarvan je denkt dat ze zouden kunnen helpen, kan je hiermee het probleem alleen maar verergeren als ze niet blijken te werken.

Laat daarom altijd de juiste diagnose stellen door je kapper. Hij bespreekt met jou een behandelplan op maat. Ga liever niet zelf “dokteren”.

Wat vooral erg belangrijk is, vergeet het behandelplan niet tijdig te herzien en eventueel aan te passen.

Het is de bedoeling dat jouw probleem oplost en als je te lang doorgaat met de verkeerde producten, dan kan dit weer averechts werken en andere haar of hoofdhuidproblemen veroorzaken.

Dus rare plekjes, vlekjes of schilfertjes op je hoofd of in je haar. Wij hebben zo goed als zeker de oplossing.

*Deze behandelmethode wordt geadviseerd door dermatologen.