Curlsys knippen

Krullen knippen is een vak apart dat wij beheersen

Uit ruim 10 jaar ervaring als krullenkapper, weet Haarmode Dofferhoff als geen ander dat het knippen van gekruld haar een vak apart is.
Na jaren van intensieve training beheersen wij meerdere krullenkniptechnieken en behalen wij ongelofelijke resultaten in bijna ieder gekruld haar.
Omdat het knippen van gekruld haar met veel zorg moet worden uitgevoerd en het een kostbare specialisatie is, zal je het niet zomaar in iedere salon tegenkomen.

Curlsys knipmethodeĀ  Lost problemen op

Haarmode Dofferhoff is een Curlsys Master Salon. Curlsys is een gepatenteerde knipmethode ontwikkeld door Brian McLean, voor het knippen van gekruld haar. Met Curlsys lossen wij problemen met krullend haar op. Hoe wij dit doen?

Zelfs jouw krul krijgt weer een nieuw leven

Het haar zal droog worden beoordeeld op de problemen. Daarna wordt het haar op een speciale wijze, bundel voor bundel geknipt. Er ontstaat ruimte voor de krul om in zijn natuurlijke tekening te vallen, zonder dat er veel van de lengte van het haar af hoeft. Zelfs weerbarstig haar krijgen wij weer onder controle en oude krullen wordt weer nieuw leven ingeblazen. De totale behandeling neemt ongeveer een uur in beslag.

Jouw Krullen, Onze Zorg

Het hebben en onderhouden van gekruld haar is een lifestyle waarbij wij je graag coachen en adviseren hoe je het beste je krullen kunt verzorgen en behandelen. Zodat ook jij altijd de Mooiste Krullen hebt!